Skip to main content

Biff og Blow-dagen

  • Susann Laache

Gruer du deg allerede? Her får du tips - tips for å slippe unna!

Nå er det nytt år med nye merkedager. Valentine, farsdag, St.Hans, Morsdag og ikke minst verstingen av den alle Biff og Blow-dagen. Den 14. mars. Jeg vet det heter blowjob-dagen. Jeg syns bare Blow ble litt morsommere. Et tips i seg selv. Lat som du ikke vet hvordan det gjøres og blås alt du kan!

  • Sørg for et heftig munnsår og lyv gjerne om at du har vært hos legen og fått beskjed om at det er herpes og ekstremt smittsomt. Her er det bare å velge. Jeg hadde satset på orale kommisur. “Herpes i orale kommisur” høres ikke spesielt opphissende ut.
  • Lag en heftig fire retters med ekstremt tung og fet mat som vil gjøre samboeren din uutholdelig mett. Om han blir syk er dette bare et pluss..

  • Stusser du tissen din er dette på en merkelig måte innbydende for det andre eller eventuelt samme kjønn. Skjønn det den som vil. Tissemenner og tissekoner er ikke spesielt vakre. Uansett - spar til lugg!

  • Snakk om barna hele dagen. Det finnes ikke opphissende heldigvis. Syns du? Da ville jeg antageligvis kontaktet noen for å “snakke litt”.

  • Gjør som Suzann Pettersen. Sats på at det har blitt en vane for både deg og partneren din.  • Få en venninne til å ringe på et mindre passende tidspunkt. Hun må gjerne lyve om at hun er gjennom et brudd eller at hun har mistet bestemor. Da tar plutselig samtalen hele kvelden. Du skal ikke se bort ifra at du må på et lite besøk til henne. Ta med dyna i tilfelle du må overnatte hos henne fordi hun ikke ønsker å være alene. Om hun verken har kjæreste eller en bestemor kan det være at du ligger litt dårlig ann under forklaringen ovenfor kjæresten dagen etter da han dessverre kommer på denne informasjonen som ikke kan stemme.

  • Er du dårlig på å lyve? Syns du dette blir vanskelig å gjennomføre? Si “jeg tror jeg er gravid”. Da vil han kanskje, om du er heldig, automatisk få tanker om at tissemannen burde holde seg unna generelle hull i din kropp frem til sjokket er over.

  • Et siste tips. Si “Jammen er det den store blowjob-dagen i dag? Lurer på hva mamma gjør i kveld?” Helt klart en innertier for de fleste. Håper jeg. Er du heldig så har dette satt spor for hver gang denne dagen hvert år. Hvis ikke kommentaren er husket så si med en spøkefull tone: “Husker du når jeg sa at jeg lurte på hva mamma gjorde nå?” Antageligvis får du ikke snakket ferdig før han avbryter deg med en gulp og beholder en slappfisk resten av kvelden.


Jeg har hatt flaks. Jeg har bursdag 14. Mars. Den dagen det skal etes og slurpes. Det er min dag og heldigvis kan jeg bestemme hvilke aktiviteter denne dagen skal inneholde. Vet du hva som er vår regel når en av oss i hus har bursdag? Vi får velge middag. Jeg vil ikke ha biff. Det vil bare gi forventninger.


Håper jeg har gitt deg noen tips for å gjøre ditt 2018 litt lettere!
mvh Susann Laache


Susann Laache som har skrevet denne artikkelen er mamma, bonusmamma, barnehageassistent og Stand Up komiker. Hun startet bloggen Gaffeltruckfrue i oktober 2017. På en humoristisk måte er hennes mål å skildre og skrive om livet generelt. Hun har mest fokus på mammalivet og mammalivets utfordringer, erfaringer og ideer.

Besøk bloggen hennes her