Skip to main content

Lage et snøkort

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Selv om sola skinner for første gang på lenge, har jeg likevel laget et snøkort i dag. For å lage snø bruker jeg Opaque white fra Copics og en tannbørste.

Selv om sola skinner for første gang på lenge, har jeg likevel laget et snøkort i dag.

For å lage snø bruker jeg Opaque white fra Copics og en tannbørste. Jeg starter med å fargelegge det stempeltrykket jeg vil bruke. Til dette kortet har jeg brukt 'Penguin family' fra Delicious Doodles.

Jeg putter tannbørsten oppi malingen og tar fingeren på busta så det spurter over stempeltrykket. Dette gjør jeg så mange ganger at jeg får den mengden "snø" jeg vil ha.

Jeg finner fram mønsterark og kutter de til den størrelsen jeg vil ha. Mønsterark og stempeltrykk sverter jeg kantene på med distress stempelpute. Jeg limer også på panel på begge delene.

Som pynt vil jeg har noen snøkrystaller. Jeg bruker to puncher jeg har fra Martha Stewart. Inni snøkrystallene limer jeg blå bling. Noen av snøkrystallene fester meg med glue dots så de står litt ut. Nederst i hjørnet fester jeg en pebbles som jeg setter sammen av et bilde og en blank pebbles.


Jeg har brukt følgende Copicsfarger for å fargelegge motivet:

Pingviner: N8, N6, N5 og YR23
Himmel: B0000
Fjell: W6

 

Det ferdige kortet blir tilslutt slik:


Her er andre kort jeg har laget med snøeffekter:

Motiv: Delicious Doodles