Skip to main content

Mixed Media-tag

  • Tina-Mari Dalsrud
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Her kommer mitt nyeste bidrag for Barnemix. Denne gangen var det KennyK som var sponsor, jeg digger stemplene han lager og gledet meg til å lage noe med disse. I det siste har jeg fått dilla på stenciler, mist, gesso osv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve å lage noe med dette til denne digien. Det endte med en tag, å jeg har tenkt å dele prosessen min med dere.

Det første jeg gjorde var å velge meg en stencil. Jeg hadde sett en kul teknikk som jeg hadde lyst til å teste selv. Jeg har brukt mange distress ink pads og ulike mister, her er bare å velge de du selv liker.

Jeg brukte Tim Holtz distress ink pads for å trykke blekk på stencilen - altså oppå selve stencilen og ikke på tagen. Etterpå sprayet jeg med vann misten min for å få distress inken til å reagere og la den deretter ned på taggen, Dette ble resultatet, men det blir alltid mye blekk til overs så jeg pleier alltid å ha en restetag.

Som dere ser var det masse masse blekk til overs, jeg valgte å legge stensilen sidelengs over får å se hvordan det ble. Jeg hadde allerede farget motivet ferdig så jeg måtte få litt mer lilla inn i taggen. Valgte en blonde bit som jeg likte godt og sprayet denne med masse mister, både dylusion, perfect pearls og tattered angels glimmer mist. Så rett og slett en salig blanding.

Det ble masse masse blekk til overs så jeg brukte restetaggen min, og da fant jeg ut at det som skulle vært restetagen min ble den som passet perfekt til prosjektet. Så da byttet jeg! Sånn går den kreative prosessen her i huset. Ikke alltid det går som planlagt. :P


Jeg sprayet den med en perfect pearl mist med gull shimmer i, brukte gesso og en annen stencil jeg hadde liggende. Etter denne var tørr malte jeg den med ulike distress inks som jeg hadde brukt tidligere. Deretter stemplet jeg med ulike stempler jeg hadde liggende.

Til pynt brukte jeg noen tynne chipboard sommerfugler jeg hadde og sprayet disse med mer av samme fargene.


Jeg bruker akrylkloss når jeg maler med distress ink padsene. Fungerer veldig bra.

Her kan dere se det ferdige resultatet av taggen min

 

Fargelegging:
Hud E00,31,33,35 + R20
Hår: W09.07,05,03,01,00
Genser+sko: Bv08,13, 04,02,00
Bukse: B99,97,95,93,91
Smykker: yr23


Det var alt fra meg for denne gangen! Ta turen på barnemix sine sider for mer inspirasjon og besøk gjerne den fantastiske sponsoren Kenny K.

 

Motiv: KennyK