Skip to main content

Kort i biter

  • Marianne Iversen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg er ny designer her for barnemix.no. =) Som mitt første prosjekt har lekt meg med et digi-stempel fra Polka Doodles. Stempelet heter Jogging Jane. Jeg har bare brukt deler av motivet, og selv det har jeg vært litt brutal og klippet motivet i stykke.

Bildene her ser dere hvordan det er kuttet.

Jeg skrev ut motivet en gang til i samme størrelse. Denne gangen bare kuttet ut bare ansiktet hennes.


Jeg har brukt et skjærebrett til å få rette linjer. Målene vil avhenge av hvor stort motivet er printet ut. Hver bit hos meg er nesten 3 cm.

Jeg har brukt copics til å fargelegge henne. På bildet til venstre ser dere alle alle tusjene jeg har brukt. Ettersom en av mine vanlige hudfarger er tom for blekk, måtte jeg bruke en annen kombinasjon enn hva jeg pleier.

Under ser dere oversikten over fagene jeg brukte:

Hud: E50, E51, E53, E55 og E57
Kinn: R20 og R22
Munn: E04
Hår: W4, W5, W7, W8 + svart 0,1 penn
Klær: R81, R83, R85 og R89
Bakgrunn: B0000

Jeg monterte alle bitene på hver sin svarte kvadrat på ca 3 cm. Jeg brukte øyemål og en blyant til å vurdere hvor store disse kvadratene skulle være. Dette vil uansett måtte justeres etter hvor stort man printer ut. Deretter monterte jeg dem på en ny burgunderrød kvadrat, som måler ca. 9 cm. Jeg plasserte de fire fra det første motivet først, og det siste med bare ansiktet til slutt oppå de fire andre. Jeg brukte jeg limputer for å feste denne, en tynn i hvert hjørne og en tykkere (evt. kan man bruke to tynne oppå hverandre) i midten.

Til slutt monterte jeg det hele på et lite rosa kort fra Memories (kjøpt på Nille). Jeg laget en stiplet linje rundt og skrev en liten tekst for hånd. Her ser dere det ferdige resultatet.

Til dette prosjektet har jeg fokusert på fargelegging og eksperimentering av motivet. Jeg har brukt billige ark fra Nille. Jeg ikke følte jeg trengte noe mer avansert i bakgrunnen, da motivet var «rotete» nok i seg selv. Under ser dere et bilde av det jeg har brukt for å lage dette kortet. Ser at jeg har glemt å ta bilde av limputene, og jeg har med vilje bare tatt med noen av tusjene.


~Maja~

http://hobbymaja.blogspot.no/

 

Motiv: Polka Doodles