Skip to main content

Scrappepult

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Lag en scrappepult av fyrstikkesker. Bruk den til å oppbevare småting i som f.eks. ringer, øredobber, binders, skruer osv. Her får du framgangsmåten på hvordan du skal lage den.

 

 

Sånn lager du den:

1. Lim sammen 7 fyrstikkesker på samme måte som bildet under.


2. Klipp til lys brun Bazzill eller annen ønsket farge og lim på som panel på begge endesidene.


3. Lim Bazzill også på sidene og taket "inne i skrivebordet".4. Skjær til litt papp som skal være platen på skrivebordet. Jeg brukte baksiden på en notatblokk.5. Skjær til Bazzill og lim på baksiden av skrivebordet. I mitt tilfelle skal jeg ha enda en plate utenpå dette, så det er ikke så nøye hvordan det ser ut.


6. Skjær til en plate som kan være gulv om du vil ha det, og sette gjerne på en Bazillbit for å få litt farge. Jeg brukte fortsatt baksiden av notatboken min og limte på lyseblå Bazzill.7. Skjær til en bakplate om du ønsker det. Dersom du skal ha Bazzill eller mønsterpapir på den, lim på det før du fester platen. Jeg brukte den samme brune Bazzillen.


8. Skjær til mønsterark eller Bazzill som du vil ha på skuffene. Jeg har brukt rosa dotted swiss Bazzill.


9. Bruk et hullverktøy til å lage hull i skuffene.

 

10. Fest håndtak til skuffene. Jeg har brukt Hitch Fasternes fra Tim Holtz.


11. På dette tidpunktet fant jeg ut at det ikke var noen datapult jeg lagde - men en scrappepult :) Jeg laget en "scrappematte" som skulle ligge på pulten av svart Bazzill og rester av den rosa Bazzillen jeg brukte på skuffene.


12. Så gjenstår bare å pynte pulten. Jeg skrev ut diverse bilder jeg fant på nett og limte på. Hyllene er limt med 3D-puter for å få de til å stå litt ut.


Hva kan man så bruke denne til? Mine forslag er til smykker, småting som binders ol.

Hvis du har barn med dukkehus, kan den brukes som møbel. Det er lett å endre til annen type pult, evt til stellekommode, kommode osv.