Skip to main content

Partners

  • Anne Lise Johannessen
Spillet er mottatt for vurdering av Boardgamer.no

Dette er et Ludo-lignende spill - bare mye morsommere!

Førsteinntrykket var at reglene var kompliserte og at det var mye å huske på, men etter en åpen prøverunde, kom vi fort inn i det, og det var ikke vanskelig i det hele tatt. Dette er en mye artigere variant av Ludo - hvor du bruker kort istedenfor terninger, og hvor to farger samarbeider på lag.

Vi delte inn lagene slik:
- Mona og Rigmor
- Adrian og Anne Lise


Mona og Rigmor stakk til slutt av med seieren, men det tror vi at var pga en passe porsjon med flaks...

Det var veldig hyggelig å være på lag og samarbeide om å komme seg fram på brettet - og ikke minst å prøve å forhindre konkurrentene.

I Ludo må man slå en seks'er for å få ut en brikke, i dette spillet må man få et hjertekort. Dessverre slet Adrian med det, så i den første omgangen (som består av 3 runder) måtte han hele tiden si pass, mens Mona var heldig og fikk flere hjerter i en runde.

Dette var et enkelt og underholdene spill som vi som spilte likte veldig godt. Jeg sier som Boardgamer.no skriver: Det eneste negative med dette spillet, er at man må være 4 spillere. En kan imidlertid være færre og spille det online, men da må man, mot en liten sum, laste ned en app .


Antall spillere: 4 (Mulig med 6 i et utvidet spill)
Alder: 8+
Spilletid: ca 60 minutter
Språk: Norsk


Det er mulighet for å kjøpe ekstra pakker med kort til dette spillet slik at man får enda flere muligheter. Dessuten er det lansert en utgave hvor man kan være 6 spillere.

Dette må være et supert spill for familien nå i romjula og ellers på rolige dager.

 

Boardgamer.no skriver:
Partners er kort fortalt et supermorsomt brettspill for fire personer (to på hvert lag). Noen kaller det strategisk Ludo med kort - og det er vel egentlig ikke noen dårlig beskrivelse! I hvert fall handler det om å få dine fire brikker i mål - akkurat som i Ludo. Men der slutter også likheten! For det første har du ikke vunnet før din partner også får sine brikker i mål. For det andre dreier Ludo seg primært om flaks og terningkast, mens Partners i stedet har innført spillekort og strategi.

Det eneste negative som kan sies om Partners er vel at man må være 4 personer for å spille!

 

Dette spillet er levert fra Boardgamer.no

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.