Skip to main content

Waterfall - 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Clementoni:

Da jeg fikk dette puslespillet på 1000 brikker til utprøving fra Clementoni kjente jeg på at dette kunne bli en utfordring. Motivet er helt nydelig, men det er mange like farger. Men en utfordringer er sjeldent for vanskelig. Det er bare å begynne, og legge brikke for brikke - så er man i mål til slutt.

Det jeg erfarte er at Clementoni har bra kvalitet på brikkene sine. De er akkurat passe tykke og brikkene føles gode å pusle med. Man merker lett om man har satt en brikke feil sted, de sitter godt sammen og man kan lett flytte på "delmotiver".


Puslespillesken ga også et veldig bra inntrykk. Tykk eske med gullskrift - ganske lekkert! Jeg ser at bildet nederst i denne artikkelen ikke er helt bra. Esken er mye finere i virkeligheten.

Clementoni har også mange andre fine motiver. Jeg har fått med meg at også puslespill er på tilbud nå i Mammutsalget, så jeg har bestilt ytterligere to puslespill av dette merket. Gleder meg til de kommer i postkassa :)

Siden dette puslespillet var såpass utfordrende, fikk jeg litt hjelp. Både mann og barn la på plass flere brikker, men også Tilda ville bidra - men hun kjedet seg visst fort ;)

 

 Utsnittsbilder:

 

 

Navn: Waterfall
Merke: Clementoni
Antall brikker: 1000 (36 x 28 brikker)
Størrelse: 69 x 50 cm

Jeg brukte 6 dager på dette puslespillet

 

 Dette spillet er levert fra Clementoni

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.