Skip to main content

Tigers in the tree - 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
: Spillet er mottatt for vurdering av Educa :

Dette puslespillet har 1000 brikker, og er fra Educa. Motivet er helt nydelig! Jeg fikk raskt på plass ramma, men resten av puslespillet var ganske vanskelig å pusle. Foreløpig er dette det vanskeligste puslespillet som jeg har puslet - men kanskje også det fineste motivet.

Igjen kjente jeg på at jeg ikke kom til å klare det... men jeg vet jo godt at det går greit til slutt. Man må bare ha litt tålmodighet.

Det var mange like farger her. For meg hjalp det veldig å få et tips om å sortere nøye. Først sorterer man på farger, deretter på form. Heldigvis fikk jeg god hjelp. Fred Are satte sammen mange brikker, men også Mona, Anders og Silje fant noen brikker innimellom.

Educa har brikker av god kvalitet. De henger litt dårlig sammen da de har mange ulike brikker (brikker uten "bein"), det gjør at det blir litt vanskelig å flytte "delmotiver" - men det er en vanesak og man utvikler en teknikk for det når man har puslet litt.

Da jeg var ferdig kjente jeg godt at dette motivet ville jeg ikke pakke ned i esken. Derfor ble det limt - og skal opp på veggen.

 

Her er noen utsnittsbilder:

             

Navn: Tigers in the tree
Merke: Educa
Antall brikker: 1000 (40 x 25 brikker)
Størrelse: 68 x 48 cm


Jeg brukte 7 dager på dette puslespillet

Dette spillet er levert fra Educa

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.