Skip to main content

Det skjeve tårnet i Pisa - 3D puslespill

  • Anne Lise Johannessen
: Spillet er mottatt for vurdering av Toy :

Denne gangen skal jeg vise fram et 3D-puslespill, hvor man skal sette sammen Det skjeve tårnet i Pisa. Anders og Silje tok på seg byggmesteroppdraget. Det viste seg å bli en liten utfordring, men det var vel det som var meningen. Det hadde ikke vært noe gøy om det var for lett. Resultatet til slutt ble veldig fint!

Ikke ta delene ut fra plata før du faktisk skal bruke de, da vil det bli vanskelig å holde styr på dem igjen. Ingen av delene er selvstendig merket. Noen deler er også veldig små, så pass på at de ikke blir borte i byggekaoset.

Dette må sies å være et engangspuslespill, da det ikke er noen måte å legge delene tilbake i platene igjen - men man vil vel heller ikke rasere byggverket sitt når det er ferdig.

Byggmesterne synes det var litt vanskelig å følge tegningen, men de fikk det nå til. Man må holde tunga rett i munnen, men det er en fin hjernetrim, sier de. Totalt brukte de rundt 3,5 time på byggeoppdraget.

 

 

 

 
Dette puslespillet distributeres i Norge av Toy. Dersom du vil ha mer informasjon om hvor du kan få kjøpt det, ta kontakt med distributør  på telefon: 48 11 88 78.

 

Navn: Leaning Tower of Pisa
Merke: RoboTime
Antall brikker: 1037

Puslespillet er beregnet på aldersgruppen 8 år og oppover.

 

 

 Dette spillet er levert fra Toy

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.