Skip to main content

Stem - minipuslespill

  • Anne Lise Johannessen
: Spillet er mottatt for vurdering av Toy :

Etter søndagsmiddagen, tok Mona utfordringen om å legge et minipuslespill fra Stem på strak arm. Puslespillet har 150 brikker, men de er bittesmå. Dette puslespillet kommer med en egen beholder, og det er veldig praktisk!

Brikkene er tykke og fine, men de henger litt løst sammen, mener Mona. Det er litt vanskelig å kjenne om det er riktig brikke på rett sted. Det er mange like brikker når det gjelder farge, så det er en liten utfordring - spesielt på slutten.

Det var et helt ok puslespill å legge, og en morsom variant til vanlige "normale" puslespill. Motivet her var kanskje litt kjedelig, men det finnes mange ulike motiver. Så her er det bare å finne det motivet du vil ha, og sette i gang :) Puslespillet ble lagt på ca 30 minutter.

 
Dette puslespillet distributeres i Norge av Toy. Dersom du vil ha mer informasjon om hvor du kan få kjøpt det, ta kontakt med distributør  på telefon: 48 11 88 78.

 

Navn: Engineering
Merke: Stem
Antall brikker: 150 (15x10)

 

 

 Dette spillet er levert fra Toy

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.