Skip to main content

Legg et puslespill (1500 brikker)

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Boardgamer.no:

Advarsel! Puslespill er det lett å bli hekta på! Denne gangen går Mona og meg inn for et puslespill på hele 1500 brikker. Det er 500 mer enn det vi har forsøkt før. Vi stiller forberedt med puslematte og sorteringsbokser kjøpt hos Bordgamer.no - det er veldig kjekt å ha når man begir seg ut på et såpass stort puslespill. Puslematta tok vi imidlertidig fort bort igjen da vi synes at brikkene lettere flyttet på seg.

Puslematta er fra Anatolian, og det som er spesielt kjekt med en slik matte er at du lett ser hvor stor ramma skal være, og kan begynne å legge rammebrikkene direkte på linjene hvor de skal være. Dersom du trenger å pakke vekk puslespillet, skal det også la seg lett gjøre ved å rulle sammen matta utenpå en slags rull som følger med.

Sorteringsboksene var smarte. I starten grovsorterte vi på farger, og så ble det mer detaljsortering etterhvert. Det er enkelt å ha kontroll og se brikkene når de ligger i sånne åpne bokser.

   

 

Som alltid, så begynner vi med ramma før vi finner noen som er lett gjenkjennelige.

Det er alltid sånn at det er noen brikker som man tror at passer et sted, men så vil de ikke inn - og man begynner å lure på om de har blitt borte - men plutselig dukker de opp en etter en :)


Og en dag var alle brikkene pusla på plass. Det er helt klart at det ikke blir det siste puslespillet vi legger. Dette er veldig gøy! Og en kjempefin aktivitet nå som "verden er så spesiell, og man ikke kan være så sosial". Et puslespill, kan også være en super julegave!


Denne gangen gikk det mye lettere å pusle, da vi fikk hjelp av Tilda ;)

 

Navn: Kim: Spring Cottage in full Bloon
Merke: Anatolian
Antall brikker: 1500


 

Dette spillet er levert av Boardgamer.no

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.