Skip to main content

Den største gaven

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Katrine Wessel-Aas
Leseeksemplar fra Pitch

Rose er nygift med Dimpy, og hun elsker jul. I år planlegger hun en uforglemmelig feiring på Oaktree Manor. En dag får Dimpy et brev og reiser vekk. Like etter kommer det uventet besøk på Oaktree Manor, og Rose må innse at ting ikke var helt som hun trodde. Plutselig er hun ikke så interessert i julepyntingen.

Forlaget skriver:
England 1900. Unge Rose Winther og Dimpy Ashmore er nygifte og skal tilbringe julen på familiens ærverdige gods Oaktree Manor. Rose elsker jul og har store planer for høytiden. Den skal bli uforglemmelig - full av deilig mat, varm toddy, vakker pynt, peisbål, god stemning og kjærlighet. Forventningene og gleden snus raskt til fortvilelse og sorg da Dimpy mottar et brev som får ham til å styrte på dør. Like etter ankommer en fremmed Oaktree Manor, og Rose havner i et følelsesmessig kaos. Hvor godt kjenner hun egentlig Dimpy? Og kan julen reddes?

Den største gaven kan leses som en enkeltstående roman, men Winther-fans vil fryde seg over nok en historie om familien Winther og det flotte godset Oaktree Manor.

Forfatter: Katrine Wessel-Aas
Forlag: Pitch
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 317
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Fin historie om en hyggelig familie. Hyggelig førjuls-roman.

Dette er bok nummer syv om familien Winther. Denne gangen forbereder de jul, og boka kan leses frittstående


Om forfatteren:
Katrine Wessel- Aas (f. 1970) har jobbet som journalist og redaktør i mange år, men er nå forfatter på heltid. Hun vokste opp i Trondheim og har lenge drømt om å skrive en historisk roman herfra. Katrine har også skrevet en historisk romanserie fra Kristiania på 1800-tallet. Hun bor i Bærum med mann og to barn.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Pitch