Skip to main content

Slakt

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Espen Skjerven
Leseeksemplar fra Pitch

Politibetjent Tom Graystone jobber med en sak hvor en mann er dømt for et dobbeltdrap. Magefølelsen til Graystone sier at det er noe som ikke stemmer i saken. Sammen med sin kollega Dagny begynner han å nøste opp i saken som viser seg å være mye mer kompleks enn de først tror.

Forlaget skriver:
Spenningsfylt og realistisk politikrim.

Investor Erik Hoff kjemper for sin uskyld i en brutal dobbeldrapssak i Sandnes. Når politibetjentene Tom Grayston og Dagny Stokka undersøker nye tips i saken, vikles de inn i en mørk underverden av prostitusjon, overgrep og grov menneskehandel. Sannhet og tillit settes på prøve, og grensen mellom skyld og uskyld viskes ut.

Slakt er første bok i en krimserie om Tom Grayston. Han er ung og sporty, med en sterk rettferdighetssans og dyp lojalitet til familien.

Forfatter: Espen Skjerven
Forlag: Pitch
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 492
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Pangdebut av forfatteren!

Temaet som utvikler seg i historien er ikke spesielt hyggelig å lese om, men likevel vil jeg absolutt anbefale boka.

Historien er veldig engasjerende, og det er nesten umulig å legge boka fra seg. Det var vanskelig å legge vekk boka for å gå å legge seg. Språket flyter godt og historien fanget meg fra første side.

Akkurat nå er en signert utgave av denne boka premie i facebookgruppa Krimbøker, og tro meg - den vil du gjerne vinne!Om forfatteren:
Espen Skjerven (f. 1974) er utdannet jurist og jobber som dommer i Jæren tingrett. Han har tidligere jobbet i ØKOKRIM og Kripos og som forretningsadvokat. Han er født og oppvokst i Oslo, men bor i Sandnes med ektefelle og to barn. Slakt er hans debut som krimforfatter.

«Som forfatter av Slakt har jeg hatt det privilegium å skape min egen historie og mitt eget univers, hvor hovedmålet har vært å lage spennende underholdning. Samtidig har jeg ønsket å utfordre sjangeren noe: å bringe alvoret inn i fiksjonen. Leseren gis anledning til å stille seg følgende spørsmål: Kunne dette ha skjedd i virkeligheten, og gjør samfunnet nok for å forhindre denne typen kriminalitet?» – Espen Skjerven

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Pitch