Skip to main content

Hverdagslykke

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Daniel Bergheim Botnmark
Leseeksemplar fra Frisk

Med denne boka kan du få en bedre hverdag. Målet er at du skal få tips til tiltak som du kan prøve for å få litt mer hverdagslykke. Boka er lagt opp som en slags dagbok hvor du får et nytt forslag til øvelse hver uke. Det er satt av plass til notater hvor du hver dag kan notere litt om den enkelte dagen; hva har du gjort, hva er du takknemlig for, hva har du lært - og så til slutt en oppsummering av uka.

Forfatter: Daniel Bergheim Botnmark
Forlag: Frisk
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 154
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Føler du at dagene flyr forbi mens du prøver å rekke alt? Kjenner du at hverdagsgleden forsvinner i stress og mas? Er det vanskelig å bremse opp og nyte de fine øyeblikkene?

Vi utfordret psykolog Daniel til å vise oss praktiske øvelser for å finne hverdagslykken. Hva kan vi gjøre for å stresse ned, sette pris på det vi har, og være mer tilstede? Resultatene finner du i boken Hverdagslykke.

Boken viser deg tolv veier til Hverdagslykke. Det er tolv ulike øvelser, og du blir invitert til å prøve én ny øvelse i tolv uker.

Hver dag har sin egen side, hvor du får tips, råd og inspirasjon. Du inviteres til å skrive noen ord om hvordan dagen har vært og hva du har lært. Du kan bla tilbake og smile over det du tidligere har vært takknemlig for.

Målet er å inspirere deg til å sette mer pris på det du har, ta deg tid til det som er viktig og være tilstede i øyeblikket.
Om forfatteren:

Daniel Bergheim Botnmark er utdannet psykolog fra Universitet og jobber til daglig med livsstilsendring og idrettspsykologi. Utover det bruker han mye tid med familien og deres firbeinte turkamerat.Min mening:

Da jeg så tittelen på denne boka, tenkte jeg at den var jo perfekt bok for Hverdagsnett å omtale. Hverdagslykke, det høres veldig fint ut - og er et ord som er spesielt viktig å reflektere over i disse korona-tider.

Boka er veldig fin, og gir deg små "dytt" til å bli en bedre versjon av deg selv. Kanskje du f.eks. trenger å komme deg litt ut, gjøre en aktivitet med familien, ta litt pause fra mobilen m.m. Her kan du få hjelp til å gjøre små endringer for å få en bedre hverdag.

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Små forlag