Skip to main content

Hverdagslydighet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Arne Aarrestad og Siri Linnerud Riber
Leseeksemplar fra Wigerstrand

Hverdagslydighet - fra valp til voksen er en revidert utgave av 100 % Positiv Hverdagslydighet. Boken er en av Norges mest populære hundebøker og har solgt i 15 000 eksemplarer. I denne reviderte 4. utgaven har forfatterne i enda sterkere grad vektlagt trening av valp.

Forfatterne har samlet over 45 års praksis med trening av hund.

Dette er den eneste norske boken med en komplett oppskrift som utelukkende bygger på et belønningsbasert hundehold. Metodene er utarbeidet gjennom 20 år og har i praksis vist seg å være en utrolig effektiv måten å få en lydig og lykkelig hund.

Øvelsene og teknikkene er enkle, gir raskt resultater og er gøyale for både hund og eier. Ikke noe er så motiverende som glade lydige hunder og fornøyde hundeeiere. Her får du en komplett oppskrift på Hverdagslydighet - fra valp til voksen.

Begynn i dag, du og din hund vil elske det!

Forfatter: Arne Aarrestad og Siri Linnerud Riber
Forlag: Wigestrand
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 334
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er etter min mening en veldig bra og grundig bok.  Jeg kan trygt anbefale den til alle "nybakte hundeeiere", og også til andre som er interessert i hundedressur, kroppssspåk og det å lære hunden noen triks.


Om forfatterene:
I 1998 startet Arne Aarrestad Siddis Hundeskole, og Siri Linnerud Riber har vært med siden 2001. Begge har bakgrunn fra tradisjonell hundetrening før de begynte med et helt belønningsbasert hundehold.

Gjennom daglig jobbing med privatundervisning, trening og kursvirksomhet møter de nye hundeeiere, erfarne hundeeiere og eiere som har hunder med utfordrende atferd. I denne boka deler de sine erfaringer og kunnskaper med andre.

Små forlag