Skip to main content

Opptur med sunne middager

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Linda Stuhaug
Leseeksemplar fra Frisk

Dette er en kokebok med mange gode og lettvinte middager. Her får du tips til raske retter og middager som du kan lage dagen før. Det er også flere forlag med ukesmenyer med ferdige handlelister, samt forslag til basisvarer som du bør ha i skapet.


Forfatter: Linda Stuhaug
Forlag: Frisk
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 273
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Linda Stuhaug er tilbake, denne gang med enkle, sunne og inspirerende middager. Dette er boka for deg som er i tidsklemma og for deg som ønsker inspirasjon til å løfte middagen til nye høyder på en enkel måte. Gjør deg klar for en opptur med sunne middager!

Blant kapitlene finner du middager på maks 20 minutt, middager du kan lage klar kvelden før, alt-i-ett-middager, restemiddager, middager for én person, middager med maks 6 ingredienser, helgemiddager og tilbehørstips.

I tillegg til mer enn 80 oppskrifter finner du 10 ukemenyer, ferdige handlelister og en rekke smarte råd og tips. 272 sider. Innbundet med tekstilrygg.Om forfatteren:
Linda Marie Stuhaug har en bachelor i samfunnsernæring fra OsloMet og brenner for å spre sunn, enkel matglede til folket. I tillegg til å drive med kostholdsveiledning, holder hun kurs, foredrag og workshops om sunn matglede.

Hun står bak bloggen www.lindastuhaug.no, og har tidligere gitt ut bestselgeren Opptur med sunn mat. Du kan også finne Linda på Instagram (@lindastuhaug) og Facebook (lindastuhaug.no).Min mening:

Dette er en oversiktelig og fin kokebok. Jeg er egentlig veldig kresen, men her var det mye godt!

Framgangsmåten er satt opp på en fin og oversiktelig måte, men store fine bilder som hører til. I flere av oppskriftene får du også små tips, f.eks. erstatningsingredienser om det er noe du har i kjøleskapet eller noe du ikke er så glad i.

Hver oppskrift er merket om den er glutenfri, melkefri, vegetar eller velegna til frysing.Andre omtaler om denne boka:

 Jeg finner ingen andre omtaler om denne boka

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Små forlag