Skip to main content

Når alt kommer for en dag

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Katrine Wessel-Aas
Leseeksemplar fra Pitch

Enkefru Tilda er en velstående eldre dame uten noen nærme familiemedlemmer. En dag banker det på døra, der står Anna som sier at hun er grandniesen til Tilda. Anna blir tatt inn i varmen, men viser fort sider av seg selv som ikke er så positive. Er Anna virkelig den hun utgir seg for å være?


Forlaget skriver:
Femte bok i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther fra Trondheim på slutten av 1800-tallet. En fremmed kvinne banker på døren til enkefru Mathilde Skjønberg og snur livet til både enkefruen og familien Winther på hodet, men er den yndige, unge Anna den hun utgir seg for å være?

Anna Adolfsen er ikke den eneste med hemmeligheter. Karen er sikker på at hun har sett Christian Winther i Trondhjem. Nå som Ellinor planlegger å gifte seg på ny – med Juul Hagen, får Karen panikk. Hun bestemmer seg for å fortelle Fredrik Winther hva som har skjedd …


Forfatter: Katrine Wessel-Aas
Forlag: Pitch
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 332
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg oppdaget først når jeg begynte å lese at denne boka var nummer fem i en serie. Den så likevel vel interessant ut, så jeg tok sjansen på å hoppe rett i det uten å sett noen av de forutgående bøkene. Det er mulig at det var noen detaljer jeg ikke fikk med meg, men jeg tror jeg fikk sammenhengen likevel, så det gikk fint å lese den frittstående.

Boka var veldig søt. Historien fløt lett og boka var lest på en dag. Selv om historien kanskje var litt forutsigbar, så var det en hyggelig bok å lese. Som en rød tråd lå den store spenningen i bakgrunnen til Anna. For de som har lest de tidligere bøkene, så er det sikkert også spennende at noen skal ha sett Christian Winther som døde i en brann for mange år siden.

Spesielt moro var det for meg at hovedpersonen i boka kalles Tilda - det samme som hunden min :)

Koselig og lettlest familiekrønike som også er spennende. Se litt på denne, men begynn kanskje på bok nummer en, slik at du får med alle detaljer og bakgrunnsinfo.


Om forfatteren:
Katrine Wessel- Aas (f. 1970) har jobbet som journalist og redaktør i mange år, men er nå forfatter på heltid. Hun vokste opp i Trondheim og har lenge drømt om å skrive en historisk roman herfra. Katrine har også skrevet en historisk romanserie fra Kristiania på 1800-tallet. Hun bor i Bærum med mann og to barn.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere


Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Pitch