Skip to main content

Den store kjærligheten

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Eli Åhman Owetz
Leseeksemplar fra Harper Collins

Malin er ikke helt fornøyd med ekteskapet sitt og skriver en slags dagbok på noen notatark. Da mannen Anders kommer overraskende inn, og hun gjemmer arkene i en bok, og glemmer det. Erik er nettopp skilt fra Susanne. Da han oppdager at bygda har fått bokbuss, drar han for å låne bøker. Inne i den ene boka finner han noen håndskrevne notater, og han blir veldig nyskjerrig på den som har skrevet det, da han kjenner seg igjen i det hun skriver.

Dette var en søt og hyggelig bok, og den er spennende på sin måte. Flott kontrast innimellom mange krimbøker.

 

Forfatter: Eli Åhman Owetz
Forlag: Harper Collins
Utgivelsesår: 2021
Format: Ebok
Originaltittel: Brevvännarna
Oversatt av: Mona Berge

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

En sjarmerende historie om savn og kjærlighet

Malin har alt en kan ønske seg, men hun er likevel ulykkelig. Ekteskapet hennes har blitt rutinepreget, og hun savner nærhet og noen å prate med. Ukens høydepunkt er når bokbussen kommer til byen. Da baker hun søtkake og flykter inn i romanenes verden.

Erik har nylig flyttet fra Stockholm til idylliske Roslagen etter å ha havnet ved et veiskille i livet. Han fyller tiden med å pusse opp et torp og lese bøker. I en lånebok finner han tilfeldigvis noen sider revet ut fra en notatblokk. De håndskrevne ordene om lyst og lengsel gjør ham nysgjerrig. Hvem er kvinnen som har skrevet dem?

Slik begynner en anonym brevveksling, via bokbussen. Sakte vokser et vennskap frem, og det varer ikke lenge før sterkere følelser tar over mellom to mennesker som våge å åpne seg for hverandre. Men kan en virkelig falle for noen en bare har brevvekslet med? Og hvordan vet en om det riktig å risikere alt for å følge følelsene sine?

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Små forlag