Skip to main content

Fremdeles meg

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jojo Moyes
Leseeksemplar fra Bastion

Dette er den tredje og avsluttende boken om heltinnen Louisa Clark fra Et helt halvt år og Etter deg.

Lou Clark vet mye. Hun vet hvor mange mil det er mellom hennes nye hjem i New York og kjæresten Sam i London. Hun vet at hennes rike, nye arbeidsgiver er et godt menneske, og hun vet at hans unge kone har hemmeligheter for ham.

Det Lou ikke vet, er at hun kommer til å møte en mann som vil snu opp ned på livet hennes i New York. For amerikanske Josh vil komme til å minne henne så mye om en mann hun en gang kjente, at alt hun tror hun vet om kjærlighet vil bli utfordret.

Lou aner ikke hva hun skal gjøre, men hun vet at det hun velger, kommer til å forandre alt …

Forfatter: Jojo Moyes
Forlag: Bastion
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: Still Me
Oversatt av: Kjersti Velsand
Antall sider: 557
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg har ikke lest de to første bøkene i trilogien. Det er mulig at det gjør at det er noen sammenhenger jeg ikke ser. Uansett er det en god bok, og jeg skulle ønske jeg også hadde fått lest de to første.

Akkurat passe søt og koselig med romantikk og intriger. Forfatteren skriver bra og boka er lettlest med et enkelt språk.


Om forfatteren:
Jojo Moyes (f.1969) er født og oppvokst i London. Hun er utdannet journalist og har blant annet jobbet for avisen The Independent. Bøkene hennes har solgt over 1,2 million eksemplarer i Norge og hun er tiårets mestselgende forfatter i Norge,

Jojo Moyes har utgitt flere romaner, men det virkelige gjennombruddet kom med boken Et helt halvt år. Den ble raskt et internasjonalt fenomen og en bestselger verden over. I Norge lå boken som nr 1 på bestselgerlisten gjennom hele 2014. 1. plassen ble deretter overtatt av Moyes selv, med hennes neste bok, Den ene pluss en.

I september 2015 utga hun Etter deg, den lenge etterlengtede oppfølgeren til Et helt halvt år. Boken toppet umiddelbart landets bestselgerlister, og ble årets mest solgte roman i 2016. Da kinofilmen kom med stjernene Emilia Clarke og Sam Claflin i hovedrollene, ble Et helt halvt år den mest sette utenlandske filmen i Norge i 2016, med en halv million publikummere.

Jojo Moyes bor for tiden på en gård i Essex med sin mann, journalisten Charles Arthur, og deres tre barn.


Andre som har omtalt denne boka:

 

Les også:

Bonnier